Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε

Έχει γίνει πια συνείδηση πως η νηπιακή ηλικία δεν είναι το πέρασμα του ανθρώπου προς την ενηλικίωση, αλλά μια πολύ σημαντική περίοδος ζωής.

Για τη σπουδαιότητα αυτών των χρόνων που μετατρέπουν το νήπιο jobitel.com από ανήμπορο μικρό σβωλάκι σε ανθρώπινη προσωπικότητα, έχουν ειπωθεί πολλά.

Δικό μας μέλημα είναι η δημιουργία ενός χώρου μέσα στον οποίο το παιδί να μπορέσει να ζήσει την παιδική του ηλικία, την ηλικία της πλαστικότητας που δεν είναι τίποτ’ άλλο από τη ζωντανή πηγή της προόδου και του πολιτισμού.

Το δικό μας νηπιαγωγείο παρέχει τις προϋποθέσεις και τα ερεθίσματα που θα διαπλάσουν την προσωπικότητα , θα διαμορφώσουν το χαρακτήρα και γενικά την ανέλιξη του παιδιού σε όλους τους τομείς.

page-pioi-eimaste
page-pioi-eimaste2

Εγκαταστάσεις

Η συγκρότηση του νηπιαγωγείου, που βρίσκεται σε μια ήσυχη και ασφαλισμένη περιοχή δίπλα από χώρο πρασίνου αποτελείται από:

  • Υπερσύγχρονη κατασκευή κτιρίου με όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και σύμφωνα με τους κανονισμούς του Υπουργείου Παιδείας
  • Μεγάλες φωτεινές αίθουσες διδασκαλίας
  • Άνετη τραπεζαρία
  • Τεράστια κατάλληλα διαμορφωμένη αυλή πέραν των 500τ.μ.
  • Πλήρη σύγχρονο εξοπλισμό με βοηθητικά μέσα και υλικά τα οποία βοηθούν στην αποτελεσματική διεξαγωγή των προγραμμάτων και της διδασκαλίας.
page-egkatastasis
page-egkatastasis2
page-egkatastasis3

Το Προσωπικό

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας με την πολύχρονη, πολύπλευρη πείρα του και τη συνεχή επιμόρφωση του, είναι πανέτοιμο να αγκαλιάσει τα παιδιά σας με ιδιαίτερη αγάπη, στοργή και ενθουσιασμό.

They’ve worked professional essay writing service for years to perfect their craft.

Επίσης η συνεργασία μας με επαγγελματία γυμναστή και μουσικό αποτελούν επιπλέον ερεθίσματα που θα xjobs.org/ βοηθήσουν στην πνευματική, κοινωνική, συναισθηματική και αισθηματική ανάπτυξη των παιδιών σας.

Επιπρόσθετα συνεργαζόμαστε με ειδικό διατροφολόγο που ετοιμάζει κάθε σχολική χρονιά το πρόγραμμα φαγητού για τη σωστή και ολοκληρωμένη διατροφή των παιδιών.

page-prosopiko
page-prosopiko2

When you understand what to cut out, then you can get back to your topic and writing editor online discover the best method to write about it.

Facebook

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ερμιόνης 4, 2048,  Στρόβολος, Λευκωσία (Πάροδος Ελαιώνων και Λεωφόρου Στροβόλου)

Τηλέφωνο/Φαξ: 22 495 600

Email: info@chkinderland.com

Φόρμα Επικοινωνίας / Τοποθεσία